merveatilgan123 Kızlar sizce hangi bebek biberon markası iyi kullanan anneler hangilerini tavsiye ediyor tecrübeli anneler tavsiyede bulunsun ben araştırıyorum ama çok kararsız kaldım
suscarparimm merveatilgan123 avent kullanıyorum uzun süreli düşünüyorsanız avent ve chicco alabilirsiniz kısa süreli kullanıcaksanız wee baby cam tercih edebilirsiniz
Sonikiuc merveatilgan123 lansinoh aldim ben. Henüz kullanmadım ama ablamdan biliyorum çok iyiydi. Arada başka biberonlarda kullandı ama en iyisi bu demsiti 3 çocuklu ablam 😀
aylinpalaa merveatilgan123 ben avent aldım iki boy olacak şekilde, ucu memeye en yakın olanlardan biri diye biliyorum ondan
DemirinAnnesiiii Henüz tecrübeli değilim. 20 haftalık hamileyim ama çevremden çok araştırdım sordum bebeği olan herkese sordum diyebilirim. Ve sorduğum herkes bana Philips avent natural önerdi bende onu aldım
rabiaegilmez Biberon kullanmaktansa kaşıkla beslemek bebeğin memenizi reddetme olasılığını düşürecektir. Tavsiyem biberona alternatif olan besleme yöntemlerini araştırın sağlık ocağındaki ebeye veya hastanenizdeki ebelere danışabilirsiniz.