Ormanmeyveli Tansiyon ve şeker mesela riskli gebeliğe giriyor mu? Ya da kan degerinden birinin yükselmesi triod gibi. Bilgim olmadığı için ögrenmek amaçlı soruyorum. 17. Haftalığız misal Allah korusun seker çıktı seni perinatolog mu takip etsin diyorlar
benimmdunyamm Ormanmeyveli hayır normal doktorum takip ediyor sadece detaylı için perinatolojiye gönderdi onun içinde normal kadın dogumcu ve dahiliyeci beraber takip ediyrolar
Ormanmeyveli benimmdunyamm Haa anladım teşekkürler. Çoğu kisiyi görüyorum burda perinatologa gidiyorlarda merak ettim.
benimmdunyamm Ormanmeyveli yok normal kadın dogumcu takip ediyor gerektiği yerde oraya gönderiyor detaylıda gönderdi işte başka risk falan görürse gönderiyor tekrar öyle yani
benimmdunyamm Ormanmeyveli benim kendi şekerim varmış yani insülin direncim yüksekmis ben 8 haftamdaan beri insülin ve diyet uyguluyorum ama genelde şeker belirtisi erken kilo alma su fazlalığı falan oluyor
Ormanmeyveli benimmdunyamm Hii çok gecmiş olsun Allahim bu sureci sıkıntısız atlatmayi nasip etsinn. Saglik cok önemliymiş gercekten. Her kan verdigimde korkarak veriyorum. Benim de tiriod yüksek