suscarparimm Feka İdarenin insiyatifinde ve ihtiyaç halinde çağırılıp çağırılmıyorlar. Bizim kurumda 2 hemşire arkadaş çağırılmadı hala izindeler ama forumun yarısından çoğu çağırılmış
Rkye66 suscarparimm rapor almış olabilirler. Yazi kuruma geldiyse idarenin çağırmama gibi bir inisiyatifi yok.
Feka Ben de sağlık teknikeriyim çağrıldım pazartesiden beri çalışıyorum. Eleman eksikliğide yok şu an. Olmadı bir idareye sorayım şansımı deneyeyim direk onların insiyatifine bırakıldıysa
-anne-oluyorum- Bu idarenin inisiyatifinde değil artık çağrılmayanları kendileri idare ediyordur ama çalışıyor göstermek zorundalar İdari izni valilik verir kurum sadece idare eder.
Feka suscarparimm Gerçekten herkese sizde ki gibi bir idare lazım maşallah. Ama anladığım kadarıyla ortada yazı olmadığı için kurum görmezden gelebiliyor. Yazı olsa böyle bir ikilem olmayacak
Prensesannesi98 Bende ilce devlette saglık teknikeriyim ne arayan oldu ne cagıran bende aramadım hic sizce ne yapmalıyım
Feka Prensesannesi98 ben aranmamış olsaydım beklerdim. Kaçıncı haftanızdasınız iznin bitimine az kaldıysa belki görmezden geliyorlardır