Petekbal Selam. Geçen postumdada anlatmıştım. Adetim 15 gün gecikti, idrar testlerim pozitiv, kan testim dün 1.36 çıktı. Bu hamilelik mi? 1.36 ile gebeliğini öğrenen var mı? Bende adet düzensizliyi olduğundan geç döllenme olmuş yardımcı olun lütfen
Acemianneee08 Petekbal 5 in altındaki değerler negatif oluyor ama bnce farklı hastanede bi daha kan ver canım hakkında hayırlısı olsun
bsnrd Petekbal benm de zamannda idrar testlerim hep pozitif çıkmıştı hep kan verdm negatf.birinden duymuştum kist olablr diye o yüzden pozitif ckyo da olblr demişti.doktora gttm hakikaten yumurtalık kistim varms.ilacla geçmişti.bende zatn pko var.bu değer negatif malesef
annesinin_beybisi Petekbal gebelik değil 1.36 gebe olmayanlarda da çıkarabilecek bir değer hele ki 15 günlük gecikmede baya yüksek olmasi gerekirdi
benimmdunyamm Petekbal negatif benim adetim 15 gün geçmişti geç döllenmem olduğu halde değerim 2009 çıkmıştı 1.36 çok aşırı düşük bir rakam 30 falan olsa neyse diyecem
Zeysamm Geç döllenme olabilir benimde 1.20 di bi kaç gün sonra yükselmişti beta takibi yapmıştım iki günde bir . cok şükür bi sıkıntı olmadı . İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🙏