Ceycey22 Kızlar günaydın. 13. Haftadayız doktor kan testi vs yapmadan D vitamini, demir ilacı(gynoferon), magnezyum(magnorm) ve decavit diye bir ilaç verdi hepsini sabah tok içiyorum. Sizler neler kullanıyorsunuz ?
benimmdunyamm Ceycey22 bende 12 haftada demir başlattı onu kullaniyorum sağlık ocağı baktı magnezyum falan hepsi iyiydi sadece d vitamin düşük ondada doktota gidemeidm daha
suscarparimm Ceycey22 decaviti magmezyum ile kullanmayın, d vitaminini sabah tok karnına içtikten sonra öğlen magnezyumu tüketin. Genelde bunlar için tahlil yapmasına gerek yoktur takviye için veriyorlar hamilelikte sizdeki kan ve demir eksikliği çoğalır. Bunun önlemini sağlamak için verir doktorlar
aysenurayci Günaydınlar demir ilacını bunların hepsinden ayrı ve bir öğünle arasına 2-3 saat koyarak almanız daha iyi olabilir. Magnezyum vs demir demir emilimini zorlaştırıyor çünkü. Ben gece yatmadan yada gece lavabo vs için uyandığımda içiyorum demiri
Ceycey22 suscarparimm teşekkür ederim eczacı hepsine sabah tok yazmış valla zarar veriyorsa neden öyle yazdı acaba