mavisevdamm_m Erayhilal ee geçti mi daha sonra? Benim yürürken bazen hafif giriyor bazen adım bile atamıyorum tam geçmiyor
Erayhilal mavisevdamm_m iftara yakin oldu gecede devam etti sabah kalktigimda gecmisti ama gun icerisinde yine geliyor bugun de koltuktan kalktim yürümeye basladim bianda igne gibi girdi alttan o hemen gecti ama ara ara tekrarliyor
Yaseminsahin Serenay4 Serenay4 benim doktorum baskı yapmaya başlamış demişti ben adet sancısını söylediğim zaman. Şuanlık bir sıkıntı yok demişti
MerveeD bkoc son günüm 19 mayısmış doktorum öyle dedi canım. Ama bebegım ne zaman gel el ister bilmiyorum
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz çok şükür iyi ama yine de haftası küçük ondan korkuyorum. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapıldı, serum hala takık 1 tanesi bitti sancılarım için bakalım tek duam 29 nisanı beklemesi
Annekuzusu_Ayaz kuzeymomsss yok allahın izniyle korkma benimde ağrılar falan arttı iyice bende korkuyorum 36ya bari girseydi
Annekuzusu_Ayaz kuzeymomsss bişey sorucam kanala indiğini nasıl bilcez benimde alt tarafımda ağrı çoğaldı ve baskı var cuma günğ kontrolüm o zamana kadar kanala inmiş olsa orda dursa bişey olurmu
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz inan hiç anlamadım canım kanala inmesinden ziyade birde açılmam olmuş. Sadece ben vajinamda çok baskı hissediyordum doktorum da kanalda olduğu için dedi
Annekuzusu_Ayaz kuzeymomsss benimde şu an aşırı baskı var alt tarafımda cuma kontrole kadar dursa bi sorun olurmu
kuzeymomsss Annekuzusu_Ayaz sancın, nişanın, suyun gelmediği sürece bir problem olacağını düşünmüyorum canım
Annekuzusu_Ayaz kuzeymomsss ay inşallah olmaz ya arada ağrı giriyo da düzenli değil belime arada giriyo ağrı