Gulibikkk Ezonusss 25. Haftanın içindeyim 4 kilo aldım. Bu aydan sonra kilo alma hızım artar mı bilmiyorum 🙈
ipek9 Yaa bende 26. Haftamdayım 9 kilo almışım ilk zamanlar yiyordum almıyordum ama sanki almadığım kiloları birden aldım anlamadımmm
annesinin_beybisi Ezonusss zayifsan ondan çabuk almissindr zayıflar daha cok alıyormuş . ben 19+3üm henüz almadim zaten kilolu bir insanım baya
Ezonusss annesinin_beybisi annesinin_beybisi Hayır çok zayıf biri değilim bende ama eşimle sahur yapıyorum bence o yüzden 😄
Ebru5553 Nermin23 Ay biraz kilo alımın hızlı olmuş bende alırdım ama ben 16. Haftam tamamlana kadar mide bulantısı kusma ile geçirdim ondan az kilo aldım sanırım
Ezonusss Nermin23 aman doğumdan sonra veririsin sende bebekte sağlıklı olsun da takılma kimseye bazen yapamıyoruz dışarıdaki laflara takılıyoruzda bazen de amaaaaan diyorum o yüzden fazla bir şey almamışsın ben 14. Hafta da 6 kilo aldım 🤦🏼♀️😄😄
Hmyrrr 23+1 haftalık. 1 kg aldım 84.5 kiloyum. Duamdır max 90 la doğuma gideyim amin 😬 aşırı iştahsızdım ben son 10 gündür iştahım açıldı
Elifkc Ezonusss kilo aldınız mı ne demek kiiiiiz😁😁😁 ben direk dünya oldum 😁 25kilo aldım 38haftaligim