Minigin_annesi0 Kızlar bebek hareket ettikçe vajinama bişey batıyo sanki korkuyorum. Normal mi kanala indiği için mi oluyor
Nurdrmz_24 Minigin_annesi0 bebek kanala inerse şiddetli sancı başlar aynı zamanda doğumun 1. Evresi dedi doktorum banada oluyor bıçak saplanır gibi oluyor o rahime baskı yapıyor açılma olması için demişti doktorum normal yani canım ben 38. Haftamdayım 36 dan beri aynı batma hissini yaşıyorum :(
deryas34 Minigin_annesi0 bende 37 haftalık oldum aynısı bende de var haftaya kontrolüm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤰🏻❤️👼🏻
Busra_06 Minigin_annesi0 37+5 oldum 36 dan beri bu batmayı hissediyorum yalancı sancılar bunlar dedi doktorum. Haftaya salı kontrolüm var sezaryen günü verilecek. Bebeğim iri olduğu için kanala girmeden almamız gerekli dedi. Ama bu batmalar artık ağrıya dönüşüyor 😣
Minigin_annesi0 Nurdrmz_24 evet bende bir iki haftadır başlıyorum artık ani bişey olsun hemen korkmaya başladım doğum yaklaştıkça
Minigin_annesi0 Busra_06 benim bebeğime de iri dedi bol bol yürüyüş egzersiz yap kesiğin çok olur dedi. Kaçıncı haftada kaç kiloydu bebeğiniz
Busra_06 Minigin_annesi0 37+2 de 3700 dü. Şu anda 37+5 iz. Benim sağlık problemim de var. Kuyruk sokumumda çatlak belimde düzleşme var. Bu sebepten benim için risk oluşturacak.