Bende doğum hikayemi paylaşmak isterim .
Doğumum 31 Mart tarihinde bekleniyordu 15 Mart’ta kontrole gittim sancım hiçbir şeyim yoktu . 17 marta girdiğimiz gece 12 de eşimle çanakkalede oturduğumuz için 18 e bir gün kaldı çocuk doğarmı diye muhabbet ediyorduk bende sancım felan yok doğmaz dedim eşim uyumaya gitti . Gece 2 gibi bende uyumaya gittim bir anda idrar kaçırma gibi bir olay oldu gittim lavobaya çıktım bir daha akıntı oldu annemi aradım dedim suyum geldi herhalde duşa gir yıkan dedi rahatlarsın girdim çıktım ve suyum boşaldı tam kurulandığımda anladım suyum gelmiş . Eşimi uyandırdım uykusuna top atsan duymayan adam suyum geldi dediğimde bende hızlı valizi aldı çıktı sonra geldi evden beni bir daha aldı şapşal heyecandan . Neyse acile gittim açılmam yok sancı yok ama suyum geldiği için yatırdılar 17 Mart gece 2:50 gibi hastane yakın zaten . Annemleri aradık onlar İstanbul’da yaşıyor yatış verdiler diye . Beni yatırdılar bekle Allah bekle birşey yok sabah fitil verdiler 10 gibi sancım az az başladı ben gece gittiğimde 5 bayan doğurdu . Neyse saat oldu 17 Mart akşam 11 sancılarım arttı ama açılmam 4 cm olmuş kaç saatte suni sancı vermiyorlar ben yatalı 10 bayan doğurdu ve doğumhanede tek kaldım devlet olduğu için yanıma kimseyi vermediler beni dışarı çıkardılar tansiyon sorunum var nefesim gidiyo eşime ylvardım sezeryana alsınlar diye yok normal doğurcak kç saat olmuş su bitmiş çocuk baskı yapıyo açılma yok saat 12 gibi annemler doktora sert çıkınca suni sncı verildi sancılarım daha arttı ve çocuğun saçı gözüktü tabi o ıkınma sırası idrar yapınca ebe temizlen gel çatala dedi oturdum klozete kalkamıyorum hala tuvaletim var diyorum meğer bebek hasta bakıcı abla tuttuğu gibi çatala getirdi beni yattım çatalda okunmak daha kolaydı doktora ebe doktor bey güzel ıkınıyor bebek çıkıcak dedi doktorda neresi ıkınıyo bunun deyip gitti iki ebe ile 8 cm açıklıkta 15 dikiş ile doğurdum . Ebeler çocuk 18 martın ilk çocuğu beklemiş işte diyerek beni güldürüyo ama doktora sinirliyim neyseki evladımı sağ salim kucağıma aldım babasının sesini duydu ve 18 Mart’ta çanakkalede Çanakkale zaferinde yiğit bir evldım oldu şükürler olsun 😍😍