Ruveyda_baskapan haftanızı anlatın hadi ❤️ Ayrıca yarın detaylı ultrasonum var çoooook heyecanlıyım !!!
Hatice_gzr2505 Ruveyda_baskapan 21. Haftada 456 gr dı benim oğlum 😂 şuan da 25+0 la su kabağı olmusuz 😂 biraz komik ama
beyzanurgcl Ruveyda_baskapan bizde bugun muz olduk 21 haftalığız senin cinsiyet ne öğrenebiildiniz mi ben daha öğrenemedim çünkü
Hatice_gzr2505 Askiletotomsu ben olmusunu dedim kız normalde 500 gr +- 44 gr demişti bayağı iri bebek dedi 🥰
Askiletotomsu Hatice_gzr2505 gebelik şekeriniz yoktur inşallah, ondan kilolu oluyor bebisler ama.. 25.haftada şeker yüklemesi yaptırın muhakkak
Hatice_gzr2505 Askiletotomsu erken teşhis kondu bana diyet yapıyorum şuan 10. Haftamdan beri perişanım o sebepten dolayı yemekleri seçe seçe yiyorum yendiğimiz her şeyde illa bi şeker var sebzelerde tahıllarda şeker yüklemesi yaptırmıcam zaten var ya önceden testlerim yapıldı her ay da düzenli kan testleri veriyorum
Yigitinannesi_ Askiletotomsu bende 21 haftalığım dun detaylida oglum 503 gram çıktı 26 cm boyu çıktı 1 hafta öndenmis oglumun gelişimi hiç öyle şekerle ilgili sorunumda yok çok şükür genetik heralde babası da uzun bende uzun ilk oğlumda yaşıtlarına göre iyi maşallah 3 yaşında 😀
Askiletotomsu Denzk morelle aynı hata değil yalnız Morel miyde bunlar kesinlikle kısaltma değil Göz göre göre hata
Askiletotomsu Yigitinannesi_ gebelik şekeri 25.haftada yapılan şeker yükleme testiyle belli olur Şuan bilemezsiniz Az evvel ki hanımefendi normal şeker hastasıyım Gebelik şekeri baska
Yigitinannesi_ Askiletotomsu doktor hiç öyle biseyden şüphelenmedi bilemicem gayet güzel gelişimi dedi
Ayhkn 00.00 itibari ile 22 olduk bizde :) detaylı ultrasona girdik dün çook güzeldi şükür herşey yolunda, 525 gr 28 cm bir prenses💗