Ecenur1 Kızlar bebeğim bugün 30 günlük oldu Bi 10 gündür falan yan yatırdığım da sırt üstü dönüyor herkes çok erken diyor gören şaşırıyor normal değil diyor başına gelen oldu mu bilginiz varmı
Bebeklerselam54 Ecenur1 kizzz bide yüz üstü donerr dikat ett vallah hele bu yaşta dönüyorsa yatağa mataga koyma evin içinde bebe ararasin 😂
cgnduru Ecenur1 önüne arkasına hareket edemeyecegi bir şey koy sen bir an dalginligina gelir bir şey olur ❤
iremcannn1907 Ecenur1 benim bebeğim de öyleydi canım herkes şaşırırdı normal değil derlerdi. Şuan 3 aylık artık komple yüzüstü dönüyor. Bu ay da bu da normal değil. Doktora bile sordum gelişim ileriliği var bu çok güzel bişey dedi 🤷🏻♀️
Ecenur1 iremcannn1907 yüz üstü koyduğumda kafasını falan kaldırıyor hareket etmeye çalışıyor doktora söylemedim daha pazartesi gidince söyliycem bakalım ne diyecek 🥰
Erbe Ecenur1 dikkat et canım ben 40liyken kendim koltuktan düşmüşüm dönebilir yani annem anlatır kırklı bebek oynamaz die kolduga koymuş beni geniş koltuk açık halde dönüp kendimi dusurmusum yani olabilecek bişi
Ecenur1 Erbe asla yanlız bırakamıyorum tuvalete giderken bile etrafını kapatıp koşarak gidip geliyorum ya gözümden kaçar diye çok korkuyorum özellikle sort üstü dönerse kusar da genzine kaçar diye
AysunUgur Ecenur1 kasları güçlü demek, anormal bi durum değil canım, sadece çoğunluğa uymuyor, endişe etme
Erbe Ecenur1 reflü yatağı kullanmıyormusunuz onda ssirt üstü donsede sıkıntı olmuyor hafif eğimli olduğu icin
Ecenur1 Erbe yok canım alamadık beşiğide benim ailem alıver di kafasının altında yastık koyuyorum veya yan yaptırıyorum sırtını destekliyorum
Erbe Ecenur1 hmm anladım canım bak internetten videolara bak battaniyeyide yatak gibi yapiolar rulo yapıp arasına koyuyolar yann onunda faydası olur onu yap
Yigitinannesi_ Ecenur1 çok hareketli bi bebegin olucak smdiden soyliyim benm oğlumda doğduğu günden beri hep döndü annem şaşırdi smdi 3 yas olucak oglum tutamiyorz yerinde😀