deletedmom41 İkili tarama sonucu PAPP-A seviye düşüklüğü ve bebek gelişim geriliği yüzünfrn Clexane kan sulandırıcı iğne kullananlar var mı? Ya da bu iğne hakkında bilgisi olan?
Sdlsy deletedmom41 canım merhaba bende kullanıyorum kan pıhtılaşması Yok bende bir önce ki gebeliğimde kaybım vardı doktorum bebeğe kan akışı daha hızlı gider diye verdi. Şuan 10. Haftadayız 7. Haftadan beri kullanıyorum. Halsizlik yapabiliyor çok uyumak istiyor insan o yüzden ben artık akşam 10 dan sonra vuruyorum. Morarma yapabiliyor bende ilk iğnelerimde hiç olmamıştı ama son 1 haftadır karnım mosmor 😔 ama çok şükür bebeğimin gelişimi çok güzel gidiyor o yüzden katlanıyoruz acılara ne yapalım. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş 🙏
BurcuUur deletedmom41 bende de aynı sorun var papp seviyesi düşüktü şimdi de 25 haftalığım ama 2 hafta küçük erken Doğum yapabilirsin dedi doktorum kan sulandırıcı da vuruyorum kendime Allah yardımcımız olsun
Emine55 Gerçekten bazen sinir oluyorum bir sürü kaynana ekti görümce konularına dert bulmaya çalışan tecrübeli anneler nerdesiniz böyle bi kaç konu gördüm gerçekten hamilelikle ilgili yazmış annelerimiz ama yok cvp veren valla tecrübesizim bilsem yazıcam
Buseguzel Ben de kullanıyorum , kan pıhtılaşması problemim var. Herhangi bir yan etkisini yaşamadım şimdiye kadar .