Yh6653 Kızlar adete 2 gün kala test yaptırdım 1.6 çıktı şimdi Reglim 2 gün gecikti sizce stresten midir böyle olup hamile çıkan var mı ?
Duranb Yh6653 cnm en iyisi 7 gun gecikmeden sonra test yaptirman suan icin saglikli bi sonuc elde edemeyebilirsin
svmeybgl Yh6653 biraz daha sabredip bir hafta geçtikten sonra tekrar tahlil yaptırabilirsiniz daha kesin ve ney sonuç alırsınız
Yh6653 Bir kere baktırdım çıkmadı birşey tekrar baktırmaya gerek duymadım ama merak ta ettim acaba geç anlaşılan gebelikler olabiliyor mu diye
svmeybgl Busraaygnn idrar testinde bhcg değerine göre çıkıyor kş kaldi ki idrar testinde çıkmayan sonuçlar da oluyor arkadaşın bhcg değeri zaten çok az eğer oluşan bir gebelik varsa kanda artıp idrar geçmesi uzunca bir süre alacaktır
Yh6653 svmeybgl inşallah vardır canım her ne kadar adet belirtileri yaşasam da içimden geçeni Rabbim biliyor
Bbsra Yh6653 canım gönlün ferah olsun Bende adet olucam diye bekledim olmadımgittim test verdim negatif cıktı 1 hafta sonra tekrar verdim Hamileydim :)
YagmurCan11 Adetim 3 gün gecikmişti beta değerim 0.2 çıktı doktorum sonuca göre söktürücü ilaç verdi. İlaçla adet göremeyince evde tekrar test yaptım ve pozitifti. Bazen geç yumurtlamada olabiliyor takipte kalın inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.