esmerbomba Mommynurse evet doktorumda dediniz gibi akıntı vs olursa getir dedi dediniz yontemi uygulayacağım ise yarıyor mu acaba
Mommynurse esmerbomba yenidoğan hemşireyim distile su dediğimiz suyla siliyoruz kaynatılmış soğutulmuş suyla aynı. Ama lütfen sarmayn normal kıyafetlerini giydirin😌 çünkü kat kat sarınca terliyor ısısı artıyor ve enfeksiyon oluşuyor
esmerbomba Seymaben evet doktorumuzda bize aynı şeyi söyledi ince bir tulbentle sar orayı cnm ben sardim doktorumda aynı şeyi söyledi içine gömülür zamanla inşallah
esmerbomba Mommynurse AA sarmayimmi doktorum sar demişti 😏 normal çeşme suyu olurmu acaba kaynatsam soğutup pamukla hergun deliğini silsem gecermi içine gomulurmu
Mommynurse esmerbomba bence sarma ama sen bilirsin 🤷🏼♀️ kaynatp soğuduktan sonra silersen zamanla düzelir bizde yatan bebişlerinde göbekleri düşünce böyle oluyor sonra düzeliyor inşallah seninki de düzelir annesi 🤍🙏🏻🧿
Zynp44 esmerbomba aynen morarırsa hemen gelin demişlerdi o zaman bize de. Bez yaparken dikkat et bez oraya değmesin onun dışında bide banyodan sonra orayı kurula yaş kalmasın başka bişeye gerek yok. Allah şifa versin inşallah
busey_42 esmerbomba benim yiğenimde böyleydi göbek deliğine 1 lira demir para koyup sardık 1 hafta da içine gitti şuan düzeldi deneyin
BeyzaF esmerbomba bence de doktora bi götürün. Yeğenimin göbek deliği düştüğünde iltihap oldu bazı bebeklerin tam düşmez azcık kalırmış o da iltihap yaparmış çok huysuzlanmıştı çok şükür kremle bi kaç günde geçtiydi ama mutlaka gidin doktora.
dml33 esmerbomba göbek fıtığı bu 2 yaşına kadar geçioms genelde doktora gidince bilgi verir size daha dogru