Aleynasvr Kızlar bunları içmemizde bir sakinca var mı acaba doktoruna soran bilen var mı ? Bazı bitki çayları iyi değil ya gripliyim bunları icmemde sakinca var mıdır acaba
Mervekkkk Aleynasvr ben karabiberli süt içtim ve tereyağı pekmez ısıtıp içtim 12 günde falan geçti ilaçsız
Burcinirak Aleynasvr günde 1 bardak içebilirsin demişti doktorum daha fazla Değil.Ben ilk gün 2 bardak ondan sonra 1 er bardak içmiştim 3 güne gilan ama toparladım kendimi.
Limonzeytin Aleynasvr Bana doktorum ıhlamur tavsoye etmemşti kan sulandırıcı etkisi olablr diye. Bende grip oldm ama çay kullanmadm bolbol su içtm cvitamini olan meyvelerdrn yedm ilaçta kullanmamştm. Siz blrsnz
Hatice_gzr2505 Aleynasvr günde sadece 2 bardak önermişti doktorum içebilirsin dedi hayta kendisi söylemişti içmem gereken çaylar arasında diye
Aleynasvr Mervekkkk off çok uzun sürmüş. Zaten onca süreden sonra içmesen de geçermiş ama rahatlamıştir belki😀
-Melahat- Mervekkkk Ya bu ara bende de boğaz ağrısı ve öksürük var tereyağ pekmezi önerdiler bana da etkisi oluyor mu gerçekten canım? Rahatlatacaksa hemen yapayım 🤦🏻♀️ İlaç kullanamamak ne zormuş
Mervekkkk Aleynasvr ahahahah evet çok çok uzun sürdü öksürükten uyuyamıyordum sanırım bunu rahatlattı onlar
gulden1105 Bende bu şikayetten bugün doktora gittim antiniyotik ve parol verdi ve bol yeşillik havuç ye dedi ve bol su tüketmem gerektiiini söyledi geçmiş olsun Allah acil şifa versin inşallah
Aleynasvr gulden1105 amin inşallah. En kötüsü burun tıkanıklığı geniz yanması ya yatamıyorum uyuyamıyorum. Parol bende içeyim bari agrilarimi azaltır belki. Amin insallah
Mervekkkk -Melahat- kesinlikle yapın uyumadan önce yapın gece rahat uyursunuz gün içinde de yapın inanın etkisini gördüm öksürükle uykudan uyanıyordum ve ağrı da yapıyordu öksürük bebek için endişelenmiştim
Aleynasvr Limonzeytin internette bende kan sulandirici etkisi olduğunu ve rahimde kasilmaya sebep olabileceğini okudum bazı yerlerde. Doktor da öyle dediyse doğru demekki içmiyim riske atmaya gerek yok. Nane limondan bisey olmaz heralde birkaç gun onu içeyim nefesimi açması lazım çok tikanigim😑
Limonzeytin Aleynasvr Nane ve limon skntı olmaz sdce limonu aşırı kullanmayn tansyn düşürür😊 burnunz tıkalysa alvita burun spreyni tabsıye eederm ızotonklı denız suyu spreyi doktorm tavsyesyle kullanmştm çok rahatlatıyo sakncası yokmş.
Busraaydiiin1 Aleynasvr nane limon içebilirsin doktoruma sormuştum ben grip olmuştum nane limon içip iyileştim. Aşırıya kacmadigin sürece bi zararı yok