Gamzess1 Kızlar 23 haftalık olucaz yarın inşallah sürekli tuvalete gidiyorum sizdede öyle mi ? Biraz idrar yolu enfeksiyonum da var ama enfeksiyon hep oluyo zaten bu ara çok arttı bu tuvalet ihtiyacı 😕
EsraYsf kahvesever__ bende 36+3 yemin ederim suan da var artık kari koca ilişkisi yaşıyorum tuvaletle 🤭🤣
Buseyllzr Gamzess1 benimde çok ağır uykum normalde top patlassa uyanmam ama şuan 31 haftalığım bebek sürekli kasıklarımda baski yapıyor ağırlaştı bide normal olarak rüyamda bile cisimin geldigini görüp uyanıyorum zor yetisiyorum tuvalete 😂
caganin_annesi Gamzess1 hamileliğim boyunca her gece en az 6 kere tuvalete kalkıyorum. 39 haftalık olduk değişen bir şey yok 😂
SedefPolat Gebeliğimin başından beri çok sık idrara çıkıyorum, 36. Haftadayım artık tuvalete gittiğime değmeyecek kadar az geliyor ger seferinde 😂 baskı arttı.
Aysunnnn_ Gamzess1 bende 23 haftalık oldum ve bı ayağım sürekli tuvallette😂😂 galiba normalmiş ki bu yaramaz bebek kendini hep alta itio suç onda bence 😂😂
Gamzess1 Aysunnnn_ kız benimde kafası kaburgama giriyo ayaklarıyla idrar torbama vuruyor sürekli kızçem😅🥺
Aysunnnn_ Gamzess1 Ya yinede anası onun totosunu yesin valla canı sağolsun onun yüzünden tuvaletten çıkamasam da hiç gözüme gelmio ne yapayım bı 19 hafta daha dayancaz😂😂🥰
merveyildrm Gamzess1 19 haftalık hamileyim ben de de durum uzun zamandır böyle bazen 1 saatte 4-5 kere tuvalete gittiğim oluyor hiç abartmıyorum. :( geceleri normalde hiç wc ihtiyacım olmazdı şimdi 3 kez uykumdan uyanıyorum. Tuvalete gitmekten uyuduğumdan bişey anlamıyorum.🤷♀️ Ama normalmiş kendimi ilerleyen haftalarda düşünemiyorum.
Gamzess1 merveyildrm 23ten bildiriyorum 15 dakikada bi gidiyorum 30 küsürlerde tuvalette uyurum sldlfl
Zynp44 Gamzess1 wc uyusam keşke de yorulmasam diyorum artık 😂 36+4 bitik durumdayım geceleri gündüzleri sayamaz oldum kaç kere gittiğimi