Tusami Kaç gündür , özellikle geceleri donuyorum sanki! Hasta fln değilim, ama ısınamıyorum bir türlü, bat 20 nisan. Böyle benim gibi üşüyüp hatta donup 🥶hamile olduğunu öğrenen var mı???
nrsen Tusami ay benm arkafaşm donuyordu resmen titriyordu. Bende hiç olmadı ama onun o hali geldi aklıma
Ozlm0916 Tusami kuzum benim ya en ufak bi belirti bile içine umut oluyor demi mübarek ayların yüzü suyu hürmetine rabbim nasip gönlündekini eline versin inşallah 💙🤲🙏
Hilalkl Tusami bende ilk gebeliğimde yaz ortası millet yanarken ben titriyordum battaniyeyle dolanıyordum 1 hafta sonra test yaptım hamileydim
03esas0 Tusami şuan 3 haftalık hamileyim akşam yemeğinden sonra ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum titreme geliyor tüm vücuduma
Tusami Ozlm0916 🥹🥹🥹🥹ağlattın beni yaaa çok teşekkür ederim 🙏 böyle herşeye ağlamak belirti mi acaba ☺️☺️☺️😃
Tusami m_k34 hipotirod var zaten , ama ilaç kullanıyorum , sürekli kontrol ettiriyorum, gebelik yoksa bile doktora gideceğim zaten , kansızlık mı var anlamadım, eşim ev sıcak diyor
cgnduru Tusami bende ilk başlarda üşüdüm ama belirti olarak saymadim acikcasi bilmemki inşallah vardır❤