2tospikannesii Kızlar son 19 oldukkkk önceden serklajliydim gelmesin diye dua ederdim suan artık gelsin diye ediyorum siz ne alemdesinizzz
Zeynokus 2tospikannesii hahaha ayni durumdayim serklajliym gelmesin die elimizden geleni yaptik simdi gelsin artik die can atiyorum :) doktorunuz gun verdi mi
2tospikannesii papatya56 az kalmış canim normal dogum mu sezaryen mi doğumda mi alınır acaba dikişler 🤭
Saadettasoren 2tospikannesii son 18 benimde oğluşum saglıkla normal gelir tüm annelerimizde inşallah da serklaj nedemek cnm ya
2tospikannesii Saadettasoren canim rahim agzi kısalığı vardı onun için dikiş atılmıştı 36. Haftada o dikişler alındı doğum olsun diye e bu sefer de bizimki gelmiyor 🤣
Saadettasoren 2tospikannesii ha şimdi anladım kız 😂😂 inşallh tam vaktinde gelirde sag saglim alırsın cnm
papatya56 2tospikannesii Ben normal istiyorum pazartesi günü gıtcem belli olcak sezaryan olursam dıkısler sezaryanda alıncak
Bebitoo21 2tospikannesii Ben cok korkuyorum ya doğumdan geceleri uyuyamıyorum ilk gebelik olduğu için.🤭 vee tabi cok da heyecanlıyım.
2tospikannesii Saadettasoren normalde bugün bende gidip konuşmak istiyorum da götürecek kimse yok eşim calisiyo e gitmesem de ta 37+5 de gidicem bende gidip tahmini süreyi falan öğrenmek istiyorum ne yalan soyleyim ama bi bakalım nasıl olacak 😬😬