Twomoms Merhaba arkdslar , 7 aylık ikizlere gebeyim hmileliliğim basından beri benim hemoglobin değerim 9 larda. Ne kullandıysam yükselmedi. Damardan Demir alan var mı ? Bu değerlerde doğum yapan arkdslar var mı ?
Ormanmeyveli Twomoms Çoook düşük mutlaka damardan takviye alin dogumda cok zorlanirsiniz. Ayrica bebeklerde etkileniyordur düşüklükten
bussraozturk Twomoms benim de 8di mide bulantısından dolayı ilaç kullanamıyordum. Doktorum son çare damardan Demir vermek dedi ama sonra ben ferrum içmeye başladım şükür o bulantı yapmadı ve şunu söylicem size keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına üstüne limon sıkıp 2 kaşık içiyorum çok faydasını gördüm tavsiye ederim ve çekirdekli kuru üzüm de çok faydalı. Bende en son bastırdığımda 10.4 tü. Salı günü tekrar baktırcam inşallah artmıştır☺️
Sedefoznur Twomoms bizde de aynı sıkıntı var maalesef 😕 Ne yaptıysak değer yükselmedi serumda aldım şimdi ilacı değiştik bakalım
Melikefe Twomoms Twomoms ben canım 3 haftada bir aldım yarın kan vereceğim eğer 11 olduysa değerim doktor doğumda takarım daha gerek olmaz dedi muhakkak taktir çok iyi geliyor 8 den 10 kusure yükseldi 3 kez aldım şimdiye kadar
Twomoms bussraozturk hepsini yiyorum Demir de içiyorum ama hıc oynamıuo yerinden. Ayağa kalkamaz hale geldim
Twomoms Melikefe çok sevindim🙏 Damardan Demir aldın değil mi. Kan değil . Kan gerekirse sezeryanda takarım dedm. Demir alırken damardan yan etkisi oldu mu
Ayse_88 Kızlar benimde düşük doktorum bugün kullandığım ilacı sabah akşam almamı söyledi ferrum kullanıyorum kullanan var mı?
angelicaa Benim de 2-3 hafta önceki tahlilde HGB 8.9 çıktı. Demir ilacı kullanıyorum ama demir seviyelerim zaten referans aralığında. Onun haricinde bir ilaç verilmedi. Doktorum hematolojiye görünür müsün doğum için ne yapabiliriz bir konuşalım demişti. Sanırım kan transfüzyonu olacak.
Twomoms Aynı durumu yaşayan ne kdr arkadaşım varmış . Benim doktorumda Hematoloji ye gönderdi gittim . Doktor doğumda kan takılır dedi . Kan takılmazsa masada kalırsın dedi 1 hafta kendime gelemedim çok etkilenmiştim .