Hande123- Merhaba herkese,pratik ve hafif olması sebebiyle doona almayı düşünyorum,hem oto koltuğu,hem anakucağı hem de bebek arabası hepsi tek parça şeklinde ve 7,5 kg ağırlığında.Kullanıp memnun olan var mı?
Leylaleyy Ben ilk bebeğimde almıştım gerçekten çok kullanışlı ama ayrıyetten oto koltuğu da aldık. Bebek arabası ve puset olarak daha kullanışlı. Birde çok sağlam ikinci bebeğimde de kullanılan hala yeni gibi
Hande123- Leylaleyy evet bebek büyüyüp artık sığmayınca yeni oto koltuğu ve hafif bi baston araba almayı düşündüm.Siz kaç aya kadar kullandınız Doona’yı?
Leylaleyy Hande123- biz 8 ay cok rahat kullandık daha da kullanırdı. Hatta suan 2,5 yaşında biraz küçük geliyor ama binmek istiyor. Sürüşü diğer arabalara göre aşırı rahat tekerlekler hiç yormuyor
Leylaleyy Suan 2 adet baston arabamız var var birisi birisi kanz diğeri kraft ikisi de çok güzel ama kanz daha küçük hemen her yere sığıyor sadece yatış pozisyonu yok. Kraft hepsi var iki araba da kullanışlı. Ama ben daha çok kanzı kullanıyorum daha küçük rahat olduğu için ☺️