Ela4810
Allah için yazımı iyice okuyun öyle yorum yapın bak yine söylüyorum ben genel konusmadim kendi sahsima yapılan kişilere diyorum anladınız mı size tekrar edeyim aynı ortamdayiz ve ben tek hamileyim içlerinde sonra onlardan kalkıp biri diyor ki milletin şansı var evlenip evlenmez hamile kalıyorlar digerleride onu destekler nitelikte onayliyorlar ve ben evlenip evlenmez hamile kaldım birincisi ben burda bakın bu şahıslara diyorum bana bu kelimeyi kullanan şahıslara diyorum ben kalkıp kaç sene bebek getirmeyen bütün insanlara demiyorum öyle bir algı yaratmayin ben bana yapılan şeyi anlatıyorum burda bana diyen insanları anlatıyorum sonrada beni görüyorlar karnıma dokunuyorlar bebek baya büyümüş kaç kilo gibisinden konuşuyorlar ama bunu biliyorum ki art niyetle diyorlar çünkü o diyen insanlar nazarci kendileri nazardan çok korkan insanlardan çekinmeden herşeyi yuzlerine vuran insanlar ama bana öyle dediklerinde bile hiç birşey diyemedim sadece kendimi cimcikledim belki kim yerimde olsaydı cevaplarını verirdi ben hiç bir şey yapmadım ve yoldan eve gelene kadar çok kötü hissettim kendimi ya bana bebeğe birşey olursa diye bak yine diyorum ben sadece şahsıma yapılan kişilere dayanarak böyle bir başlık açtım mesajlarımı en baştan iyi okuyun isterseniz