Bukiiiiiiii Kizlar 20. Haftadayim doktorum regenesia diye vitamin verdi yine omega 3 icerir yazior sizler hangi vitamini kullaniyirsunuz ondan oncede pregna formule vermisti o bitti simdi bunu verdi bana hic oyle aska vitamin destekleyici yazmadi
Ayse_dnmz Bukiiiiiiii rahatlıkla kullan çok iyi ilaç üçüncü gebeliğim hepsinde kullandım doğumdan sonra ilk üç ay daha kullansan iyi olur sütten bebeğe de. Geçiyormuş
Ebruuuusalman Bukiiiiiiii 13. Haftamdan beri kullaniyorum suan 33 haftaligiz doguma kdr kullanirim diye dusunuyorum
09gul Bukiiiiiiii 4. Ayımdan beri kullanıyorum gayet memnunum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Birazcık pahalı ama yapacak bir şey yok
Bukiiiiiiii Ayse_dnmz Cok teşekkür ederim kuzum gunde 1 tane alıyorsunuz dimi hap gibi tutuyoruz bunu dimi suda eritilmio
Bukiiiiiiii Askiletotomsu Ben vazgecmedim gecen ay onu kullandim aft ve ucuk cikti vutanmin yetmio olabilir dedi bu vitamini yazdi doktorum kuzum ❤🙏
Ebrumsu42 Bukiiiiiiii ben 9 aydır kullanıyorum balık yiyemediğim için ve zengin içerikli bir vitamin ben memnunum
Eminecak Bukiiiiiiii hamileliğimin başından beri doktorum vermişti ama bana dokunuyor kusuyorum icindeki bir vitamin dokunuyor sanırım icmek gelmiyor içimden
Meryemcee Benimde 2.gebeliğim hap içen biri değilim zaten doktoruma da söylemiştim ama yine yazmış bana bende bi tane içmiştim midem bulandı bide uyku yapıyor çok fena oğlum da var 2 bucuk yaşında kullanmayı bıraktım duruyor öyle
girayinannesi Bukiiiiiiii ilk bebeğimde kullanmıştım bunda daha yazmadı güvenle kullanılıyor diye biliyorum 🥸🥸