Nskyhn Kizilkafaa ben normal aldım. Çevremde kullanan herkes zaten kısa süre kullanılıyor o kadar para verme dediler. Eğer bütçeniz varsa otomatik alın. Benim bütçem var ama otomatik almadım. İkinci elde almak istemedim. Kullanır geçerim
yagmurrrra Kizilkafaa zaten 3,4aylık bişey otomatiğe o kadar para vermeye gerek yok bence bende normali var onda bile sallamayı düşünmüyorum alışmasın diye
Maviii ben de kendinden saklananlardan bakıyorum 4momslar pahalı ama letgoya filan göz atıyorum düşüştürürsem eğer otomatik almak istiyorum
Ccaannsseell Kizilkafaa ben joie sansa 3 in 1 aldım. Hem otomatik sallanıyor hem titreşimi var kolik bebekler için hemde manuel olarakta kullanılabiliyor. Çok araştırarak bunda karar verip aldım ☺️
Pheebs Ben otomatik aldim ama bebek arabasi alırken gelen çekle bedavaya gelmiş gibi oldu. Kullanmayı bırakınca da satarız muhtemelen
Ikinciyeanne Otomatik daha iyi tabiki durumunuz var ise ilk oğlumda manuel kullandım dönene kadar idare ediyor kurtarici yemek yaparken bile yanimda duruyordu ama kirildi bizimki yenisini almam lazım
cgnduru Kizilkafaa canım normal besigin mobilya falan varsa bebecco nün otomatik beşik sallama aparatı var 1000 tl falan onu al ❤
AysunUgur Kizilkafaa bizde otomatik aldık ama biraz kumar oynamak gibi, bebeğin sevmeme ihtimali de var