Inan_busra40 Merhaba anne ve anne adayları🥰 bebekleriniz için ; Dalin Uni Baby Mustela Markalarından hangilerinin banyo bakım setlerini tercih ettiniz ya da Farklı marka kullanıp memnun kalanlar neler aldınız, link ile paylaşım yapıp fikir verebilir misiniz❣️
Smyye1B Inan_busra40 Eyüp Sabri Tuncerin bebek bakım setini aldm 😇 https://www.eyupsabrituncer.com/yeni-bebek-serisi-bebek-bakim-cantasi?gclid=Cj0KCQjwjN-SBhCkARIsACsrBz7Nu27bEJwuXjU0iLYmmBXUR_EEBCAgYPQgeWGTEg_QyU3Q51lZ4eAaAjhzEALw_wcB
Bayancorek Inan_busra40 Dalin ve uni baby nin içeriği temiz değil, mustela alacaktım ama bu sıralar içeriği değişmiş diye söylemler var, şuanlık incia düşünüyorum temiz içerikli olduğu için. Araştırmaya devam edeceğim yinede. 🌸
Inan_busra40 MerveeD mustelanın tüm ürünleri çok güzel ama son zamanda içeriğiyle ilgili bir takım söylemler var doğruluk payı var mu sizce🌺
Inan_busra40 Smyye1B Aaa Eyüp Sabri Tuncer’in ilk kez duyuyorum bebek bakım seti olduğunu içeriği temiz mi ve memnun kaldınız mı 🌺🥰
Inan_busra40 Bayancorek evet mustela ile ilgili bu sıra herkes aynı şeyi söylüyor yoksa çok kaliteli marka gerçekten🌺 alınca net bi bilgilendirme yapıp link paylaşır mısınuz❣️
mutluaile11 Inan_busra40 bübchen 😍😍😍 tek gecerim. Bebeğim 10 aylık daha bir kere yara olmadı çok şükür
Inan_busra40 mutluaile11 bu markayı ilk kez duyuyorum desem🤭🤭 herhangi bir link paylaşma imkanınız var mı acaba ☺️🌺
Smyye1B Inan_busra40 Ben daha önce kendi Yeğenime ve eşimin yeğenine hediye olarak almıştım yengem hala kullanıyor eltimde öyle sordum memnun olduklarını söylediler kendimize de aldım 😇
MerveeD Inan_busra40 Bende aldıktan sonra duydum ve pısman oldum. Keske almasaydın dedım. Sebamed alsaydım fılan dedım ama almıs bulundum inş2alerjı fılan yapmaz yarar bebegıme
mrs_elisah Inan_busra40 hipp şampuan kullandım. Pişik kremi bepanthol pişik önleyici başka bakım ürünü kullanmadım.
Inan_busra40 Smyye1B çok teşekkürler şimdi bende bakıyorum gerçekten çok güzel duruyor bunu da listeye kaydettim aklımda mustela vardı ilk sırada ama son zamanlardaki söylemlerden dolayı ufak bi kararsızlık yaşıyordum bunu duyduğum iyi oldu hem Türk markası🌺🥰
mrs_elisah Inan_busra40 hayır en sağlıklısı hakiki zeytinyağı. Katkı maddeli şeylere gerek yok bebeğin cildine. Bebek bakım örtüsünü serip duştan sonra parmaklarıma aldığım hakiki zeytinyağı ile masaj yapıyorum. Bence sizde öyle yapın 🥰🥰 çok da faydalı araştırın isterseniz 🌺🌺🌺
Veraleyl Inan_busra40 doktorlar bebeklere yağ kullanımını önermiyorlar bilginiz olsun losyon vs kullanabilirsiniz