Smyye1B Deletedmom_110 Sağlıkla gelsinler inşallah 🧿🌸 Rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu 💜
Nobblle Öğrendiğimiz gün eşimin kız kardeşine gitmek için yola çıkmıştık gittiğimizde ben kardeşine Hâla oluyorsun diyerek söyledim ertesi gün eşim annesi ile telefonda konuşurken bahsetti şahsen ben eşime haber verdiğimde iş yerindeki iki kişiye bahsetmiş gibi maşallah daha o gün doktora gidip test vermemiştik benim aileme öğrendikten 2-3 hafta sonra söylemiştik
3273 sekerpare3 bugün tam 7 haftalik olduk cok şükur, kimseye demedik 3 ay olana kadar söylemiycez. Ilk gebelik ve 4.senem evliliğimin tabiki herkes duysa şok olur ve sürekli sık boğaz ederler diye demiyoruz 😂sakin kafayla ilk trimestre bitirmek istiyorum hayırlısıyla ınsaallah 🤲🤲😇 hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım ınsaallah 😇😇🤲💗
Bayancorek sekerpare3 ben şüphelenince anneme ve ablama söylemiştim sadece, eşimin ailesi ve kendi babama 1.5 aylıkken söyledim, 4 buçuk aylık olduk sülale ve çevre hala bilmiyor. Çok yakın arkadaşlarımız biliyor sadece. 😅
Gudu sekerpare3 Bencede en mantiklisi ben 2nci bebegi herkese söyledim kaybettim dedim ya insanlar soruyor devamli açıklama yapmak zorunda kalıyorsun gerek yok kendini üzmeye .3.aylıkken soyle.ve cok fazla paylaşım yapma.nazara gelmeyesin.
SedefPolat Gebelik testi yaptık önce eşimle sarıldık ağlaştık, sonra ailelerimizi görüntülü arayıp söyledik, daha kalp atışlarını duymadan ☺️
Aysunnnn_ sekerpare3 E vallla benim meraklı kaynanam adet günlerimi saydığı için ikide bir soruyordu bende sıkılıp geciktim dedim oda etrafa yaydi ayaklı gazete sanki o hamiledir nefret ediorum Kaynanalar dan ya ilk hamileligimdi ve bunu ben değil o yaptı 😕