Dilarey Kızlar 16 haftalık gebeyim gözlerimde ve saçımda egzama çıktı aşırı kaşınıyor kızarıyor kupkuru oluyor. Sadece nemlendirici sürüyorum iyice ilerledi. Kullandıgınız iyi gelen bi şey varmı hamıleyken
Happymami Dilarey nemlendirici egzamaya iyi gelmez İlaçları var eşimde kullanıyor Dermovate (kremini de var losyonu da) Çok fayda gördük çıktıca sürüyür geçiyor Ama egzama tamamen geçen bişey değil tekrarlıyor sitresten
Mysaa Dilarey egzama kortizonsuz geçmiyor ya bela gibi gözlere çok ilerlemediyse sabahları dalinle ılık suyla yıka sadece kendine özel havlu kullan ama ilerlediyse mutlaka doktora gitmen gerek canım kafana yada buradakilere görede krem kullanman dodru olmaz .
MDeniz42 Dilarey aleo Vera kullan canım bitkisini al şoka yeni geldi hemde 12. 90a kır kır sür. Ben doktoruma danıştım ztatı yok. Kuru dutu kaynatıp yıkamak iyi gelir ama bunu doktoruna danış
N_3637 Dilarey vichy dercos sampuanı saçtaki egzemayı duzenli kullanımda azaltıyor biz memnun kaldık çok sayı da da olumlu yorum var arastırırsanız