Berf123 Göbegimde değil ama göğüslerimin altında çatlaklar oluşmaya baslamıs basına gelen varmı? Çözümü nedir bilen varmı yardım edermisiniz
naimegrbz Berf123 benimde öyle oldu göbekte yok göğsümde olmaya başladı hindistan cevizi yağı önerdiler onu kullanıyorum
starmom Berf123 benimde öyle hafif mor renkli gün gittikçe rengi açılıyor ama bio oil düzenli kullanımda çatlakların rengini açıyor ve azaltıyormuş onu kullanıyorum ve daha dazla olmasın diye hindistan ceviİzi yağı vs allah ne verdiyse sürüyorum 😁
Berf123 _Mutlu daha cok evde olabişecek dogal şeyler istiyorum aslında cunku köyde yasıyorum bu tip yagları bulmakta cok zorlanırım
afrAybars Ben ilk gebeliğimde badem yağı kullandım hiç çatlağım olmadı şu an 2.gebeliğim 4.aydan itibaren tekrar kullanmaya başladım bence çatlak kremlerinden çok daha etkili
Berf123 afrAybars ya ben yeni farkettim nezaman olusmaya basladı bilmiyorum da geç kalmış sayılmam inşallah deneyecgim badem yavınıda tesekkur ederim
afrAybars naimegrbz ben badem yağının çok faydasını gördüm canım dene istersen ama birazda yapı meselesi ☺️