Berenibeklerken Kızlar büyük beden lohusa pijama takımı veya gecelik arıyorum küçük bedenlere çok güzel şeyler var ama bana büyük beden lazım bulamıyorum aldığınız bir yer var mı
Ozge Berenibeklerken trendyoldan aldım ama bazı satıcılar beden değişikliğinde fiyatı artırıyor vicdansızlar.
ahmetinoznuru Berenibeklerken nettekiler çok pahalıydı trendyolda uygunlar vardı ama yorumları çok beğenemedim ben lcw dan aldım iki tane iki parça çok da rahat güzel
HilalllEfeee Ben lcw aldım ama trendyolda daha güzel seyler var büyük bedene pişman oldum lcw aldığıma onların malları da güzel ama trendyolda ceşit cok
Aysinur Trendyoldan lohusa takımı aldım 2xl kızlar, lcw den de 1 tane daha gecelik aldım 3xl ama online sayfasından alın outletten kesinlikle mağazada 2 katı fiyatına, mağazada 129,90 iken 69,90a aldım online olarak
ahmetinoznuru Berenibeklerken rica ederim🤗 güzel indirimler vardı birini 90 liraya birini 80 liraya aldım
Bebek-C Sabahlık takımı trendyoldan aldım ben şu an 110 kiloyum xxl gayet geniş. 2 tane de alt üst takım aldım ama onları mağazalardan aldım.