Sekerimmm Arkadaşlar 37+1 bugün doğum yaptım sezeryan bebekte inleme var diye yoğun bakima aldilar başına gelen oldumu çok korkuyorum
Deniz2961 Sekerimmm merk etme cnm çıkar hemen insallh sen stres yapma sütünü etkilemesn sutune çok ihtyci var unutma
gamzosgamzos Sekerimmm 36+5 te dogdu kızım solunum sıkıntısı ve enfeksyondan 10 gun kaldı sağlıkla kavusun inşaAllah
Hemsireeeana Sekerimmm inleme dediğimiz şey bebeğin akciğerlerinde sıvı var biliyorsunki anne karnında ilk doğduğu zaman aldığı befeslerle kısa sürede bu su emiliyor vucüt tarafından belli bir miktarı emilemeyince yada vücudun emmesi vakit olunca solunum yetersizliğinin neden olduğu inleme yani tıptaki adıyla TTN (tetene) tanısıyla yenidoğana yatırılır uzun bir süreç değildir ilk gün beslenmez çünkü küvözde oksijen desteği alır birde küçük dozlarda antibiyotik tedavisi hastane enfeksiyonuna karşı minik minik 5-10-20 ml beslenmeye başlar ikinci üçüncü gün beslenmede sorun yoksa birkaç gün içinde taburcu edilir
Egelibiri48 38 haftalık doğdu oğlum , 4 gün yoğun bakımda kaldık . Çiğerlerindeki suyu atamadıgı ıcın solunum sıkıntısı cektı. Ama cok şükür kavusmustuk . Ben cok agladım cok üzüldüm . Sütüm etkılenmişti ister istemez ..
SedefPolat Stres yapmadan dua edelim bol bol, Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah ❤️ Sütünüz gelecektir vazgeçmeyin