MTugba Çocum içerde bişeyler deniyor ama çözemedim. Hareketliliği bazen canımı yakıyor bazende migdemin bulanmasına sebep oluyor 🤷🏼♀️ Sizde durumlar nasıl?
Ebrudefne_ MTugba aynı durum bizde var özellikle sahurda o kadar hareket ediyor ki uyuyamıyorum canım caniyor gelcek aylar düşünemiyorum
MTugba Bereeeeen3 hiç saymadım 🙈 ama sabah öğle ikindi akşam gece hissediyorum hep sen peki. Ben çocuğu rahat bırakmıyorum hiç:) güneşe çıkınca direk oynuyor bazen vuruyorum napıyosun diye:) bugün de ilk defa acıktıgımda oynadı doyunca durdu.
MTugba Ebrudefne_ hiç sorma çekeceğimiz var . Bir haftadır karnım patlayacak gibi sertleşiyor çocukta sürekli toplanıyor biryere inanılmaz geriliyor karnım.
Mucizemm_8991 Bende 25+3deyim içerde gerginlestigini hissediyorum hareketlerinide her zaman hissediyorum ama öyle uyutmyacak kadar degil ben yorulunca kendini dinlenmeye cekiyor özellikle 2 gün
Aliyegunes Bazen karnında bazen vajinada hssdiyirm gece daha çok genelde uzanincaa çok hareketli şort ve belim çok ağrıyor iş yaptgimda haz gbi sertleşiyor karnim