Tgcperi Anneler son son 35 gün sezaryen günüme zaman geçmiyor sanki sabırsızlanıyorum sizler son günlerini nasıl geçiyorsunuz çok aşırı açıkıyorum saat başı bir şeyler yiyorum sizde öylemisiniz ?
Nisrem Tgcperi bizimde programa gore son 29 ama sezeryan olacagi icin son 20 olarak bakiorm.Walla artik kendimi tasiyamiyorum yatip kalkerken cok zorlaniyorum.Geceleri bir fiil lavabodayim😅😅 Artik sag sağlim dogurmak istiyorum
35lavanta Tgcperi Ayy benimde Son 35+35. Hafta ama normal doğum bekliyorum tahmini doğum tarihine göre söylüyorum 🤗
Sweetbabyy Tgcperi Son 27 gün normal doğum gibi görünüyor şimdilik beklemedeyiz bugün muayenede iki kere kasılma çıkmış bakalım
Tgcperi Nisrem son zamanlar geçmek bilmiyor bebek son ay çok kilo alıyor yemeye dikkat etmelisiniz diyorlar ama artık çogu şeyden tiksindim çok cabuk acıyorum ama yemek yemeye üşeniyorum sizde öylemisiniz ?
Semra12344 Hatunugur benim de son 12 hiç bir belirtim yok çatı muayenesi oldunuz mu benim yarın ona göre doğum şekli belirlenecek ☺️
Nisrem Tgcperi yok bn cok canuk acikmiyorum yemeklere karsi bi antipatide olusmadi bende henuz😅😅 tek sikintim agirlasmis olmak cok hareketli dinamik bi insandm artik kendimi zor tasir oldum.
Hatunugur Semra12344 Doktorum çatı muayenesini doğum sırasında yapıyormuş öyle söyledi 😊 bende ona uyuyorum
anneadayiii271 Tgcperi son 29 yarın kontrolüm var bakalım ne durumdayız 🤗 yaklaştıkça korku heyecan mutluluk herşey üst üste geliyor 🤭
Annekuzusu_Ayaz Tgcperi bizim de son 34 ama daha doğum şekli belli değil 1 hafta sonra gldlcem sanıtım o zaman belki söyler
Semra12344 Tgcperi doktorum sormuştu isteğe bağlı sezeryan mı istersin normal mi diye bende normal demiştim sezeryan isteyenlerde olmaz bence zaten sezeryanı çok bekletmiyor doktorlar 38 gibi alıyorlar