Peelinn Progestan tam olarak neden kullanılıyor,sadece düşük riskinde mi yoksa öyle bir risk yokken bebek iyi tutunsun diye mi?
MerveeD Peelinn Benim şiddetli kasık agrım vardı doktor o yüzden vermişti. Bebegın tutunabılmesı için kullanılan bir ilaç genelde doktorlar cok kasık agrısı olunca da verıyor kanama olmasına gerek yok yani. Benim yoktu kanamam bana da verdı 3 ay kullandım
Fatma0090 Peelinn düşük engellemesine ve progestron hormonu içinde kullanılabiliyor bende rahim agzı yetmezliği var düşük olmasın diye verdi 7 ay önce 23 haftalık erken doğum yaptım ikizlerimi kaybettim suanda 10 haftalıgız doğuma kadar kullanıcaz dedi ben agızdan alamıyorum fitil olarak vajınadan kullanıyorum
Peelinn MerveeD benim de öyle şiddetli kasık ağrım olduğu için verdi ama bikaç kişi düşük tehlikesinde veriliyor o falan deyince moralim bozuldu biraz
Peelinn Benim de çok kaşık ağrım var o yüzden verdi ama bir kaç kişi aaa neden ki düşük tehlikesinde verilir gibi cahilce sözler söyleyince moralim bozuldu
Halis25 Benimde 26. Haftada kanamam olmuştu onun için iğnesini ve ilacını kullandım . Progesteron hormonu salgılayarak rahim kasılmasını engelliyor bildiğim kadarıyla.
MerveeD Peelinn Yaa tabıkıde dinlenme gerekiyor genelde düşük olmaması ıcın önlem amaclı verılıyor. İlk 3 ay cok onemli dikkat edın düzenli kullanın
Gamzekrem Bende su anda kullanıyorum ıkı fıtıl bırde ıgne hem akıntım yuzunden hemde garım yuzunden enfeksıyon onleyıcı olarakta verıyor erken dpguma engell ıcın