Elifnrclkk12 Kızlar şuan şehir hastanesi nde yatıyorum normal doğum a karar verdiler riskli olduğu halde 38 haftadayim murat gültekin hocaya muayene için gitsem sezeryan doğum yapar mi acaba
Elifnrclkk12 HGulsah watsaptan yazdım sekreterinden aldım da çok kötüyüm inşallah kabul eder siz murat hocada mi doğum yaptınız ücreti falan ne kadar doğumun
HGulsah Elifnrclkk12 yok hayır ben yapmadım onda sehır hastanesı takıp ediyor suan benı riskli gebelikteyim perinatoloji doğumu gerceklestırmesı lazım diye ama Murat hocayı iyi tanıyorum hayatımda tanıdığım en iyi doktorlardan biri doğum fiyatı da net bısey bilmiyorum ama 3 4 arası bıseydır tahmınım
Elifnrclkk12 HGulsah bende şuan riskli gebelik perinotoloji de yatıyorum şehir hastanesi nde 4 günümdü sezeryan olmam lazimken normal doğuma karar verdiler murat hocayla akşam görüştüm 2.5 milyar istedi bakalım olursa doğuma ona gidecem
Ormanmeyveli HGulsah Ya murat hoca çok yogun ben 10. Haftamda gitmiştim 12. Haftaya kadar sıra yok olursa da 12. Haftadan sonra almiyor dedi. Şimdi sadece dogum icin gidilebiliyor mu?
HGulsah Ormanmeyveli Rica edınce alıyor bazen canım almamazlık etmıyor diye biliyorum sekreterine yazıp kendısıyle bi görüşün isterseniz
HGulsah Ormanmeyveli Ayrıca kim dedı sana 12 den sonra almıyor diye zaten 10 haftanda gitmıssın takıplı hastasıyım deseydın
Ormanmeyveli HGulsah ya bana sekreter dedi almiyor doktor zaten yogun diye kestirip atti bende sehir hastanesine basladim simdi 17. Haftaya girdim bilseydim doktorl konuşurdum
HGulsah Ormanmeyveli takıplı hastasıyım daha önce de geldım deseydın ya canım mecbur alırdı kendısıne yaz yada
Elifnrclkk12 Meleknurl takipli hasta deilim 1 gün içinde tüm tahlillerimi falan yapicaklar bende biraz ısrar ettim kabul etti direk doktorla konuştum tamam sekreterimle konuş gel dedi