1suranur1anne 2 ay önce sezeryan oldum 93 el girdim şuan 80 ama vermek istiyorum bi yöntemi olan var mı tatlı yemeden duramıyorum 😞
NBA 1suranur1anne ekmek 2 ay yeme ama hiç 😑 ben öyle 13 kilo vermiştim gebelik öncesi doğum yaptım tekrar eski kilomdayım yürütülse şart ama çocukla zor olur bide akşamları çoğunluk haşlanmış çok küçük porsiyon yedim arada bir detoks 3 günlük yaptım ödem atmak için ve herğün bir bardak yeşil çay ve filtre kahve 😊 iki ay sık kendini emin ol sonra alışıyor bünye
NBA 1suranur1anne ekstra bide termal tayt almıştım yürüyüş yaparken kullanıyordum evde spor yaparkende olur
Sinoooom 1suranur1anne tatlı yemeden duramıyorum diye bişey yok malesef yoksa veremezsiniz , ekmeği tamamen kesin ve düzenli beslenin acıktığınızda da leblebi yiyin akşamları eskinin olan yoğurt çorbalarını tüketin ve bol bol su işin
Petekbal 1suranur1anne 1% yoğurta 1 çay kaşığı tarçın kat her gün ye. Ekmek ve tatlıyı da menüden çıkarırsan 2,3 aya fıstık gibi olursun
Tugbaycsy 1suranur1anne daha yeni doğum yapmışsınız üzmeyin kendinizi bebeğin sütü olsun şimdilik yeter ayaklanmaya başlayınca bebisiniz gidiyor kilolar
Soruyorumm İnsilün dirençin olabilir bir dahiliyeye test ver yoksa şekeri bırakamazsın elin ayağın titrer krize girersin bi ilaçı var hem tatlı ihtiyaçınızı köreltiyo hemde iştah kesiyo
Gzmmmmmm11 1suranur1anne korse tak ve her gün 3 litre su bende 35 gün önce doğum yaptım doğum yaptığımdan beri ağzıma ekmek sürmedim korse ve mutlaka 3 litre su 25 kilo verdim