TZM Merhaba,kimde hamilelikde hafta farki arta arta gidiyordu,bende once 1 hafta fark vardi sonra arta arta gidiyor?simdi 2 hafta fark var
Zeyzeyp TZM bnmde geç döllenmeydi adet tarihime göre 2 hafta geriden geliyordu şuan en son gittiğimde 1 hafta arayı kapatmıştı birdahaki gittiğimde arayı tamamen kapatır herhlde
Merveofs Bebek büyüdükçe fark azalıyor sanırım canım ya çünkü benim de bir hafta fark vardı azala azala eşitlendi
PrensesAnnesi- Benimde ilk bir haftaydı sonra iki hafta öne çıktı sonra üç hafta oldu bakalım 34+4 teyim şuan 37. Haftayla uyumlu kızçem tombul bir kızım var inşAllah azıcık da olsa kilo alımı durur maşAllahı var 32. Haftada 2.600 gramdı şuan kaç oldu tahmin bile edemiyorum 🤷🏻♀️
Oesra Ben hep özele gidiyordum ilk defa devlete gittim şeker yüklemesi içim orda baktı 27 olmam gerekirken 26 çıktı bir iki hafta çok mühim değilmiş bazen ultrason cihazına göre de değişiklik olabiliyormuş yorumlara göre ama sürekli aynı yere gidip düzenli beslenme şart doktorum bana da ye dedi
Nezoooo38 TZM bebegım suan 1087 gram ıkı hafta gerılık cok anormal bısey deıl ama uc gune bır nst ye gırıorm haftada bır kontrol e gdıyorum ayrıca ne zaman kan akışı bozulursa ozamn doğum olur sezeryana alırım dırek dedıler beslenme onemlı ama cocuk almadgı zamanda almıo