Elfidam Merhabalar sevgili anneler Bu konuyla ilgili bi post daha once acilmisti fakat yeni bir bilgi ogrenmemle tekrardan postu acmak zorunda kaldim Ogretmenlerin yaz tatiline denk gelen dogum oncesi izinleri yaniyor Yani fiilen calistigimiz gunler dogum sonrasina eklenebiliyor diye biliyordum Fakat gecen yil 30eylulde dogum yapan bi ogretmen arkadasimizin yaz tatiline denk gelen dogum oncesi izinlerinde dogum sonrasina eklenmis. Yani dogum oncesi 5 haftalik iznini kullanmis. Bu konuda net! Bilgiye sahip annelerimiz bizleeri bilgilendirirse cok sevirim 🙃🙂
Elfidam Yaceemm kim hesapladi peki. Benim bahsettiim arkadasiminkini doktor yazmis oylece idareye vermis agustos ayina denk gelen haftalari da eklenmis
Yaceemm Hastane artık aktarılmiyor demiş iş görememezlik raporu verirken ama bazı idareciler yönetmeliği tambimedigi için aktarabilir demiş o yüzden sanki aktariliyormus gibi düzenlemiş ama okul idaresi aktarılmiyor diye 4 hafta gibi bir süreyi kesmişler. 29 temmuzda doğum yaptı o. 32 33 de çalışmıştı o 2 hafta bide doğum sonrası 8 hafta ile 10 haftalık izin verdiler