Busragrl52 Gizemm97 biraz alakasız olucak ama her normal doğum sonrası dikiş atılıyor mu merak ediyorum kimilerine hiç dikiş atılmıyormuş ve bundqn dolayı normal doğumdan korkuyorum
hunilimom Gizemm97 öncelikle kuru tutmanız çok önemli antibiyotik krem ve batikon kullandım her tuvaletten sonra batikon sürdum saç kurutma makinası ile uzaktan kuruttum her gün bir kez alt tarafı soyup hava almasını sağladım
Deryy Gizemm97 çok mu dikişlerin Normal kesi dikişi 3-4 olyo ve sadece sabunla duşta yıkanıyor be 7 günde kendi düşüyor ağrısı sızısıda 7 günde geçiyor
Duyguboz Ilık suyla taharet aldım hep ve her tuvalete gittiğimde pamukla baticon sürdüm. Kuruyunca dikişler çekiyormuş çok acıyormuş diye duydum.
cgnduru Busragrl52 atılmaz canım her normal doğumda dikis, eğer kesmek durumunda kalirlarsa onu dikiyorlar yırtılma vs olması lazim o an onu düşünmüyor insan zaten❤
Gizemm97 Busragrl52 hepsinde atılmıyor benım bıldığım bebeğin kolay çıkmadı için bazı doktorlar atıyor
Deryy Busragrl52 bazı dr lar küçük bi kesi atıyor ki Çocuk gelirken vajina etrafı gelişine yırtılmasın Oda tabi kötü olyo Kesi çok küçük olyo 3 dikişlik fln ilk doğumlarda genel olrak garantilemek isteyen drlar olyo İkinci doğumda çoğunlukla olmuyormuş