Yigitalpinannesii Karnimin sertliginden dolayi 37+1 de dogum yapicam korkularim var 37 haftalik dogum yapaniniz var mi
Eclinass Yigitalpinannesii dün biriyle konuştum 37 de yapmış doğum bebek gayet sağlıklı zaten bir hafta sonra bile aliniyo bnde 38 de Olcam sezeryan Allah izin verirse korkma gelişimini 35 de tamamlamış oluyor zaten
Denizemir Yigitalpinannesii ben ilk bebeğimi 37+6 normal doğum yaptım korkma gelişimini tanamlamış oluyor zaten
Zero0 Yigitalpinannesii bende ayın 20sinde 36+5 de doğum yapcam riskli hamileliğim olduğu için doktor daha fazla beklemeyelim dedi.hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah sağlıkla yavrularımızı🤲🏻
Baldandamla Yigitalpinannesii Yeğenim 37.haftada doğdu gayet sağlıklı küçük bir hafta değil kaldıki daha küçük doğup sağlıklı olanlar var kötü düşünmeyin inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza
Mihriballim 38+0 da yaptım bebeğim kuveze vs girmedi doktorum 37 den sonra doğan bebekler ekstra bı durum olmadıkça kuveze girmiyor
Senemturan Yigitalpinannesii ilk kizimi 37+0 da dogurmustum zaten 36 dan sonrasi 9 ay sayildigi icin erken dogum sayilmiyorki. Gelisimi zaten tamamlamis oluyorlar. He tabi 2 3 hafta daha beklese kilosu artar benm kiz 2750 dogmustu ozamanlar kuveze filanda girmemisti.
Remziye2121 Senemturan normal doğum mu yaptınız ben 36+5 yim şimdi doktorum Çarşamba günü doğuma alacam yatışımı yapacak o zaman 37+0 olacaz bizde bir ayından çok heyecanlıyım bir yandan da korkuyorum
GulnazYuldasova Yigitalpinannesii 37+0 olduk bugün hareketleri az ve biraz karnım sert normal herhalde
nurakseki Bende tam 1 nisanda 37+1 doğum yaptım. Şimdi sağlıklı bir şekilde yanımda uyuyor elhamdülillah ❤️ Bebekler 36 haftadan sonra mature hale geliyorlar. O yüzden korkma Allahın izniyle doğur canım ❤️