Deletedmom547899 Bodrum’da Milas’da oturanlar perinatoloji için hangi doktor hastaneye gitti? Acıbademe giden var mı? Milasda yaşıyorum burada yok Muğla araştırma hastanesinde randavu yok.Üçlü testim riskli çıktı
Sbm050421 Deletedmom547899 Marmaris’te yaşıyorum detaylıya Muğla araştırmaya gideceğim , zaten başka yerde de yok , sizin gebeliğinizi takip eden doktorunuz nerde , devlet mi özel mi ?
Dilandemirrr Deletedmom547899 Marmaris’te Hüseyin baş kliniği var bilgili tecrübeli bi dr ben onda yaptırdım düşünebilirsiniz
Ftstss Deletedmom547899 merhabalar ben bodrumda yaşıyorum acıbadem de girmiştim detaylı ultrasona doktor iyi ve bilgili biriydi ben çok memnun kaldım
Deletedmom547899 Sbm050421 merhabalar.Bende milasda oturuyorum doktorum burada devlette yüksek risk down sendromu için sevk verdi bugün ama araştırma hastanesinde ramdavu bulamıyorum perinotolojiye.Siz çabuk bulabildiniz mi
Sbm050421 Deletedmom547899 sevk verdiyse direk 182 yi arayın vermeleri lazım size , beni de doktorum sevk etti öyle randevu bulabildim yoksa randevu bulunmuyor , doktorun istetmesi lazım
Deletedmom547899 Sbm050421 evet sevk görünüyor ama hastanede 1 tane doktor olduğu için randavu yokmuş ancak boşalınca alabiliyormusum çok saçma sevkin bir anlamı yok ki o zaman.Mecbur özele gidecegim
Deletedmom547899 Ftstss merhaba bende acıbademe gitmeyi düşünüyorum.Fiyat bilgisini hatırlıyor musunuz bide kaçıncı haftada girdiniz ayrintiliya
ozumunannesi Deletedmom547899 ben bugün 16+4 üm. Doktorum 20-24 hafta arası ayrıntılı ultrason dedi. Ama ideali 22 hafta gibi git detaylı bakılacağı için diyerek öneride bulundu.
Ftstss Deletedmom547899 20. Haftaydı sanırım ben randevuyu Aralık ayında almıştım o yüzden zamsız fiyatla 900dü ama bu sene fiyatı ne kadar ve zam ne kadar oldu bilmiyorum çünkü doktor Bursa Acıbademden geliyor Bodrum Acıbadem’in kendi bünyesinde çalışan bir doktor değil
Deletedmom547899 ozumunannesi bende 18.haftadayim.2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum en azından 20.haftaya girmiş olsun.Tesekkur ederim yanıtladığıniz icin