Leyla-ay-3023 3 buçuk aylık hamileyim ve 4 kilo almışım şaka gibi. Sürekli yemek yemek istiyorum hamileyim diyr sigarayı da bırakınca daha da cok yeme isteği geldi duramıyorum napıcam ben😀😀😀 sizler kaç kilo aldınız.?
Kizilkafaa Leyla-ay-3023 Can boğazdan gelir kız boşver, ben 3 ay cok kötü geçince 5 kilo vermiştim şimdi o 5 kilomu geri almışım. Hamile kaldıgımda 50 idim 51 olmusum. Ama bende de gece yeme alıskanlıgı geldi o yüzden hızla alırım gibi 🧡
Senaras0604 Leyla-ay-3023 Belki sonradan kapanır iştahınız öyle olan çok var. 11+4 üm ben de daha almadım kilo bakalım son zamanlar 2 şer 3 er gelir kilolar zaten 😂
Ozlemyvz Leyla-ay-3023 ben de ilk 4 ay 4 kilo almıştım baktım kötü yere gidiyor iş ben de diyetisyenle çalıştım yavaşladı kilo alımım😅
Ccaannsseell Leyla-ay-3023 sana kötü örnek olmaya geldim 😂 bende sigarayı bıraktım hamile olduğumu öğrenince ve sürekli birşeyler yeme isteği oluştu otomatik olarak o sigaranın boşluğunu doldurmak için. Derken derken mide büyüyor. 55 kilo ile hamile kaldım. Şuanda 37 haftalığım 82 kilo oldum. Neyseki 7 gün kaldı doğumuma 😂😂