Ebruuu_ahshhs Kızlarrr dün kontrole gittim 12 haftalık ama doktor cinsiyetini göremiyorum dedi ama ultrasondan bakarken genelde sol tarafa doğru bakıyor ve bebeğim biraz tembel sanırım genelde yatıyor sizce cinsiyeti ne olabilir ? 😅
Ebruuu_ahshhs İlk bebeğimiz zaten bizim için önemli olan sağlıklı olması yine de insan merak ediyor ama bilmiyorum içime hep erkek doğuyor 😂
Seymasezer TBeyza kız gibi hissettim birde 2022 senesi %70 kız senesi. Oğlumda anlattığınızın tersiydi ondan kız dedim tabi doktor söyler doğrusunu sadece tahmin 🤩
Ebruuu_ahshhs TBeyza benim hamileliğim gayet rahat geçiyor şükür sadece 7 haftalıkken biraz bulantım olmuştu ve geçti sivilce artışım oldu belirti olarak 😅
TBeyza Seymasezer aynen katılıyorum Ocak anneleri cinsiyet öğrendi mi acaba sorsak mi ki ben Şubat annelerini bekliyorum aslında 😀 kız mı erkek mi çoğunluk merakdayim anket mi yapsak acaba 😀😀
TBeyza Ebruuu_ahshhs benimde ilk gebeliğim çok rahat geçmişti ay nasıl güzeldi ama bu çocuk hiç ilk hamileligime benzemiyor bulantılarım yeni kesildi sayılır 5 kilo verdim bı ay da 😢 erkek hissediyorum kızımdaki hamileligime dayanarak ama her hamilelik bir olmaya bilir tabiki belirtilere göre cinsiyetten çok hissime güveniyorum sanki 😀şuan da oğlum diye seviyorsam kızı mi valla çok üzülecem umarım yanilmiyorumdur hislerimde rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıysa nasip etsin 🤗