Hticek Merhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim mecburi sezeryan olacağım. Sezeryan olacaklara doktorlar gün verdi mi?
Sinoooom Hticek ben 32 aldım günümü bebeğim makat duruyor hemde başından itibaren ben sezaryan istiyordum doktorum verdi günümü 🙏🏻
Melekk-911 Hticek tam gün vermedi ama 38+ larda alırız dedi. Bayramdan sonra ki hafftaya denk geliyor
Leman- Bebeğiniz hareketleri nasıl bu haftada benimki biraz fazla sakin ya korkuyorum bir şey mi var diye
Hticek Leman- günde on kere hareket ediyorsa sorun yok diyorlar. Bebekler biraz büyüdüğü için hareket alanları kalmıyor bence ondan
Sinoooom Hticek tam 38+0 olacak benimkisi mecburi birazda çünkü eşim askeri personel ve iznine denk getirmek için bu hafta
Sibel83 33+5 haftalık oldk🙏 20 mayıs dedi doktor kesin sezeryan olcak🥰🙏bakalım Ama geçen çarşamba acildeydim sancıdan Yanlış alarmmış Erken gelebilir mi acaba😬 Kızlar erken gelebiliyormuş😬🤔
Sibel83 Hticek benim ve kızımın hastane çantası pusetimiz herşeyimiz hazır Geçemeyen bir kasılma olursa mutlaka gel dedi doktorum Geçen çarşamba acildeydik hatta yanlış alarmmış😬bakalım hayırlısı🙏🥰 deprem çantamız gibi hastane çantamız kapıda🥰🙏