gamzosgamzos DnzDrn öncelikle 2 saatte bir sagım şart gecede olsa günde 3 4 litre su 1 er fincan rezene kimyon tohumu iç dut kurusu kuru incir hurma sekersiz komposto dereotu kıvırcık havuc ye bol bol 1 bardak laktozsuz sute 3 yemek kaşığı yulaf 2 hurma 2 incir kuru uzum ceviz koy 20 dakika beklet ye her firsatta duş al bebegin gelince sutun artacak merak etme makine ile bebegin cekimi bir olmuyor ama dedigim gibi 2 saatte bir sagım sart sagim bittikten sonra hesaplama diyelim 10 da sagdin yarim saat sagim yaptin tekrar 12 de yapacaksın kalan sutu ellede sag makine tam bosaltmiyor
Dilekeslina DnzDrn 9 ay önceki halim gozumun önüne geldi benim yaşadıklarımı şu anda siz yasiyosunuz sütu çokta goturseniz ne hikmetse hiç bı zaman süt yetiyo demiyolar ordaki annelerle yaptığımiz sohbetten dolayı böyle söylüyorum beni emzirmeye cagirdiklari gün bebeğimi vermişlerdi büyük ihtimal bebek hemen emebilirse size verirler ama sakın panik içinde emzirmeyin bebekte sizden etkilenip emmeyebilir en kısa sürede bebeğinizin kucağınıza gelmesi dileğiyle
Annekuzusu_Ayaz DnzDrn evet emzirdikten sonra 1 hafta sürmüyo çıkması gözünüz aydın allah anneli babalı büyütsün inşallah kaç kilo şu an
Sena_liya DnzDrn evet canm erken doğum düşük kilo olduğu için Rabb im sağlıkla evlerine gelmelerini nasip eylesin canm…
Sena_liya DnzDrn maşaallah subhanallah sizinki emme dönemine gelmiş biz daha yeni sayılırız… Duacı ol bizlere de
Dlanoglr DnzDrn ağladım okurken yazınızı ben de yaşadım aynısını evet emzirmeye çağırdıktan sonra daha erken çıkıyor bebek canım üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum çok zor ben eve getirmeden geldiğimde sitede dizlerimin üstüne çöküp hüngür hüngür ağlamıştım neyse 😔 Sabır Canım sana tavsiyem bol bol su iç ben günde 4 litre su içiyordum ve ayrıca o simit aşını yiyordum ama en en önemlisi ben saat başı sağıyordum elektrikli pompa kullandım 3 gün süt gelmedi üç gün sonra az az geldi daha sonra ben yarım saatte bir sağdım sonra 45 dakikada bir sonra saatte bir ben bebeğim evde değilkeb iki saat uyuduğumu hatırlamam sürekli sağardım sonra bebek emiyor gibi göğüs alıştı artık sağmasam da akmaya başladı gidince kokla bebeğini benim için de parmaklarını öp rabbim sabır versin tez zamanda gelsin yavrun☺️😔
DnzDrn Dlanoglr Allah razı olsunnn 🙏🙏🙏 tabikii öperim ☺️☺️ bende gece bile kalkıp bebek varmış gibi sağıyorum ama umarım artar.
Sena_liya DnzDrn eşimin aktardan aldığı çayın içeriğini okuyup internette araştırdım süt yapan bir çok bitki varmış hemde vitamin deposu vs diyor deneyeyim… Faydalı olursa sizede söyleyeyimm… Inşeallah faydası olur…
Aydogdu2 DnzDrn eğer hastane izin veriyorsanız bebeğinize ten tene temas yapın oda ise yarıyor xanim inşallah çoğalır
Annekuzusu_Ayaz DnzDrn kilosuda iyi maşallah sen emzirdikçe daha çok alır o korkma benım kuzenimde aynı 34tte doğurdu 2.250 oldu 3 hafta kaldı kuvezde sonra çıktı 2.500 kilo ile çabucak büyüdü şu an 1 yaşında bile
Dlanoglr DnzDrn artar canım sabret çok güzel artar gece dayanamıyorsan 2 saatte bir sağ sağmak süt kanallarını açıyor harekete geç diyor sağ bebek var gibi ☺️🌸
ozgese-s Benim de 5 gün gelmedi Göğüslerize duşta masaj yapın bol bol kanallarınız açılsın tahin helvası bende çok süt yaptı sizde deneyin mutlaka bir de sütünüzü sağın ben 1,5 saatte bi sağdım kanallarım açıldı