Haticekanik Arkadaşlar doktora gittiğimde ordaki ultrasonda 1 hafta önde gözüküyor happy min daki geriden geliyor sizce hangisi doğru ben bilemedim doktorum 9 gün önce 26 haftalık dedi happy momda bugün 26 hafta 6. Günüm arada çok fark var hangisi doğru
Zehragniken Haticekanik Canım mantık olarak tabi ki doktorun dedigi doğru. Sonuçta uygulama bizim ne zaman hamile kaldığımızı bilemez. Siz uygulamada son adet tarihinizi değişin
Beyzossb Haticekanik canım benim de ultrason ile uygulama arasında 3-4 günlük bir fark var. Ultrasonda bebek daha önde görünüyor bende anlayamadım ama sanırım uygulamada hamile kalmayı adet tarihine göre yazıyoruz ya bebek daha önce döllenmiş olabilir o yüzden belki
Smyye1B Haticekanik 24.cü hafta 5gün geri görünüyordu 28ci haftaya geldiğimizde 5gün ileri. 😇 Bebeğin gelişimi boy kilo ölçümüne göre değişiyor. Asıl haftanız SonAdet tarihinizden itibaren 😇
Deletedmom727271 Ultrasonda ki bebeğin gelişimi ile alakalı bir durum değişebilir o. siz adet tarihinize göre hareket etmelisiniz. 😊 doğum adet tarihine göre oluyor.