Bukiiiiiiii Kizlar doktorum bana liarac catlak kremi onerdi fakat eczaneye gittim fiyat 400 dedi sok oldum yAaaa bubkadar para vermek istemedim sizler napiosun uygun yollu napabilirim yAaa
Gzm-- Bukiiiiiiii internetten bakin ben lierac 2lisini 360 a almistim.suan biraz artmistir tabi fiyati ama akakcaden bakarsaniz en uygun nerde var bulursunuz.eczanelerde pahali hic bakmam oralara.ve kesinlikle lierac cok faydali.var olan catlaklari da yok ediyor yorumlari cok iyi arastirarak almistim ben de.
Elfs Bukiiiiiiii çok araştırdım bu konuyu parası da çok önemli değildi hepsini araştırdım hepsinin çok iyi yorumu da var kötü yorumu da o yüzden badem yağı aldım arifoğlundan onu kullanıyorum 33+3 çok şükür bir çatlama görmedim şuanda.
MerveeD Bukiiiiiiii en güzeli kantaron 35 haftalıgım hc catlagım yok artı hamılelık cızgımın rengı bıle cok açık cok faydası var doktorum bile en ıyı tercıh yapmışsın dedı 27. Haftama kadar da bio oil kullandım
Cansugamze_ Bebek yağı vazelin kantaron yağı sürüyorum çatlağım hiç yok ilk bebeğimde de bunları sürdüm ekstra çatlak kremi almadım yani
Cansugamze_ Bukiiiiiiii yok kuzum bn normal bebek yağı sürüyorum vazelinde öle normal farketmez kantaron yağı da aktardan almıştım heryerde vardır die düşünüyorum satılıyodur yani
Busssd Kantoron kullaniyorum ama yine de catliyorum catlayacagn varsa cattliorsun am yine de kullaniyorum yumusak tutuyor bol su . Bi de zeytinyagi da kullanabilirsin ama asitinden dolayi oncesinde isitmami onermislerdi