Hellobabyyyyy Tecrübeli anneler yeni doğan hastane çıkışları uzun kollu oluyor nasipse haziran başına geliyor doğumum yeni doğana uzun kollu kaç gün giydiriliyor kaç tane olması lazım hastane çıkışından?
Gzm-- Uzun kollu 4 5 tane var zibin 3 4 tulum var bende .hastaneden cikinca 1 hafta sonra fln ben kisa kollulara gecmistim ilk kizimda temmuzda dogum olmustu.bu kez haziranda olacak kizimdan kalanlari kullancam yeni bisey almadim.
Filiz123465 Bende Haziran Bası doğum yapacam ama en az bir ay yeni doğan bebekler üşür diyorlar o yüzden hep uzun kollu aldım bende tek kat giydiririm ama uzun giydiririm diye düşünüyorum
Leman- Bende uzun kollu aldım yenidoğan hassas olur vücutları üşüyebilirler bir de evin içinde klima açık olsa falan kalın degıl ama mevsimlik hep uzun kol aldıklarım
Hellobabyyyyy Korktum biraz elimde kalmasından açıkçası bir de bebeğim iri doğarda içine giremezse ondan da korkuyorum 😁
Merve098 Bende hep uzun kollu almışım ne olacak bilmiyorum boşa gitmezler ins nasip olursa 3 Haziran doğum görünüyor
glcn92 Mayıs sonu doğan için bebek dışarı çıkarıldığında giydirmek için kışlık tulum almay gerek varmı? Sadece uzun kollu ve müslinler yeterli olur mu?