papatya82 Perinatoloji nedir hanımlar ? Muayenesi nasıl oluyor ikinci hamileliğim ama hiç duymadım neden bu gerekli ?
Minnakelifim03 Smyye1B detaylı ultrasonla bakılıyor evet ama kadın doğumunun bi üstü gibi düsünmek daha doğru. Kızımda gelişim geriliği farkedildi. Artık kadın doğuma değil perinatolojiye gidiyorum. Normal kontrolleri orda yapılıyor. Kan falan da alıyorlar tahlil yapiyorlar. Riskli gebeliğe bakiyorlar papatya82
Smyye1B papatya82 Detaylı ultrason aslında perinatoloji bölümünde yapılıyor. Siz hangi bölüme aldınız ki.
Deletedmom727271 Perinatolog riskli gebelik uzmanıdır. İlk başta kadın doğum uzmanlığı okuyup sonra perinatoloji dalında eğitim alıyorlar. Ayrıyeten detaylı ultrasonda da uzmandır.
Deletedmom727271 papatya82 hayır hayır uzman olarak öyle. detaylı ultrason u o yapıyor illa riskli olması gerekmiyor 😊😊😊😃 siz neden gideceksiniz peki
papatya82 Deletedmom727271 çok korktum 🙈 geç döllenme dediler başta sonra ayna göre normal dediler şimdi de bu çıkınca korktum
Deletedmom727271 papatya82 Acaba ikili tarama mı yaptıracaksınız onu perinatolog yapıyor doktorunuz ne dedi peki ne için
papatya82 Deletedmom727271 onuda yaptırdım temiz çok şükür perinatoloji den sıra alın onada baktırın dedi
Deletedmom727271 papatya82 o zaman rutin kontrol olarak düşünebilirsiniz. bazı doktorlar hastalarının perinatolog görmesini isteyebilir. 😊