Leylaaa54 Kızlar 22 haftamda doktor kız dedi eminmisiniz dedim tekrar baktı kız dedi,şuan 23+5 im detaylıya gittim devlette toplamda odada 3 dk durdum erkek dedi,detaylıda söylenip tersi çıkan var mı ?
Nesliiiiiiiii Leylaaa54 detaylının 3 dk sürmesi imkansız gibi bişey sizin sedyeye yatıp hazırlanıp incelemeye başlaması 1 dk sürer.detaylı yani ayrıntılı bebeğin her yerini tek tek inceliyolar nasıl 3 dk sürer ki nasıl bi doktor bu 2 dakkada bütün organlarına bakmış.genelde daha uzun sürer benim 45 dakika sürdü tam.
denizanddefne Leylaaa54 benim 1 saat sürmüştü ilk gebeliğimde detaylı. çok güzeldi ama evet özeldi bu devlet niye böyle anlamıyorum
Leylaaa54 Nesliiiiiiiii siz devlette mi yaptırmıştınız,tam tamına saate baktık 3 dakika girmemle kalkmam😢
Leylaaa54 haklisinesracim Direk pipi resmi vermedi,verdiği raporda bu fotoğraflar var sadece onda da bişey anlamadım😭 https://imgyukle.com/i/RrHrJ0
Leylaaa54 denizanddefne yani özeldeki kadar bakmasın hadi de,3 dk nedir ya öyle sıra falan da yoktu kalabalık😒
aylinnntrhn Leylaaa54 bence bu önemli bi konu. 3dkda hiçbişey göremez başka bi doktordan randevu alın kesinlikle
haklisinesracim Bence inanmayın diğer doktor kız diyen özelde miydi. 22. Haftada nal gibi pipisi oluyor cocugun onu nasıl görmedi de kız dedi.yani