enesayazmoom Kızlar merhabalar 1 haftadır süren mide yapmalarım ve sabah bulantilarim var adetime daha 3 gün var test yaptım ama sanırım test hatalıydı sizce hamile miyim bir daha ne zaman test yapmalıyım …
Tanemveannesi_ enesayazmoom belki geç döllenme dur canım bekle adetin geçince tekrar yap gelmezse inşallah vardır 🤲🧡
Gulsurmeli enesayazmoom Regl geciktikten sonra test yaparsanız şüphe kalmamış olur, regl gününe kadar bekleyin öyle yapın bence. 🌼
enesayazmoom Gulsurmeli yani varsa önlem almak için test yaptım ağır iş te calisiyorum düşük olmasın diye
Ayseakbulut Bnm se öncesin de bu durumlar oldu 1 ,2 hafta bekledim test yaptım pozitif çıktı inşallah sizler içinde hayırlısı olsun 🙏🌸
enesayazmoom Ayseakbulut kan da çıkar diyorlar kan testi vericem yarın benim ilk gebeliğimde hiç böyle olmamıştım sadece son ayda mide yapmalarım oluyor du yorumunuz için teşekkürler
Dilossh Semadml ben şuanda 10 haftalığım daha önce hiç midem yanmıyordu ilk ordan şüphelendim test yaptm
Semadml Dilossh inşallah darısı bana daha önce düşük yaşadım benimde midem hiç yanmaz 7. Haftanın içinde yanmaya başlamıştı şimdide 3 gündür yanıyor ama oruçtan mı acaba diyorum
enesayazmoom Eminecak psikolojik olduğunu düşünmüyorum ilk gebeliğim de böyle olmuştu. Bugün teste gidicem bakalım 😘😁
Limonzeytin enesayazmoom mideyle alakalı durumlar en erken 6haftada başlar sizinksi pskljk olablr bu dedklernz için çokk erken yani. Hamilr oldğnzu ancak en net kan vererek öğreneblrsnz bz ne desek yanlş olr belrt aramayn sdce kasık ağrısı göğs hassasiyeti olur en azndan ilk zaman adet belrtsne benzer.
enesayazmoom Limonzeytin şuan da adet ağrısı gibi ağrım var ama ara ara geliyor belime vuruyor normal de benim adetim ağrılı geçmez mide yanmalarim içinn gittim mide koruyucu verdi doktor. İlk gebeligimde 7. Ay dan sonra nasıl mide yanması varsa şuan da da öyle yanıyor kahve sigara içtiğim de daha da fazla ağzıma geliyor geri gidiyor bugün kan testi vericem bakalım hayirlisi
Limonzeytin enesayazmoom Belkide midenzde bi sorun vardır. Onada baktırırsnz mide koruyucu iyidir evet . Gebelk için dedğm gibi kan verin gebelk varsa doktora gideceksnz zaten yoksada dahılıyeye gidin derim mide skntınz için geçmş olsn😊🤲