Pnr_2021 Burcusenkoc ben 4.gün tülbent ile sarmaya başladım. 20 gün sonra korse. Şimdi yine aynısını yapacam. Sağ Salim çıkayım İnşallah aynı şekilde yapacam
Mrs-Turkk Burcusenkoc doktorum 40 cıkınca demiştii hiç kullanmadım göbeğim cook azzz kullansaydım belki giderdi🤔
asel35ece Burcusenkoc bir hafta sonra dikişlerim alındı ertesi gün giydim. Bir gün owli bel korsesi bir gün yamuna tayt kullanıyorum dönüşümlü olarak. Tayt göğüs altına kadar gelenlerden. Hem karnıma hemde kalça ve bacak için daha iyi oluyo
2107 Burcusenkoc valla ben ilk ayağa kalkıp gezdım sonra baktım zor oluyor korseyı bağlayıp cok sıkmadan sonra yavaş yavaş rahat gezdım
Pnr_2021 Burcusenkoc olmaz inşallah canım. Ben bu doğumundan hemen sonra takacam ilkinde 20 gün sonra taktım
Burcusenkoc asel35ece benim de dün alındı dikişlerim bugün kullanmaya başladım umarım bi sıkıntı olmaz dikişlerde ondan korktum biraz
asel35ece Burcusenkoc herkesin durumu farklı olabiliyor. Benim görümcem de sezaryen doğum yaptı dikiş yerinde ağrı oldu 1 ay sonra kullanabildi korseyi. Bende ağrı falan olmadı çok şükür